Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andreas Brantelid musik

5 juli, 2019 kl 19:00 - 21:00

100 kr – 250 kr

Cellisten Andreas Brantelid är idag en av de mest eftertraktade solisterna från Skandinavien, och har världen över fått översvallande recensioner för sina tankeväckande tolkningar, sin högst personligt färgade klang, och inte minst med sin engagerande personlighet.

Andreas Brantelid har framträtt över hela världen, med framstående orkestrar och dirigenter. Som exempel kan nämnas orkestrar som London Philharmonic, BBC Symphony, Netherlands Radio Philharmonic, Seattle Symphony Orchestra, Orchestre des Champs-Elysées och Scottish Chamber Orchestra.

Andreas ackompanjeras av pianisten Bengt Forsberg, som under de senaste decennierna har intagit något av en särställning inom svenskt musikliv. Bengt Forsberg är en mycket uppskattad och flitigt engagerad kammarmusiker. Han samarbetar regelbundet med bland andra mezzosopranen Anne Sofie von Otter och violinisten Nils-Erik Sparf. Bengt engageras ofta också som solist och har framträtt med samtliga större svenska symfoniorkestrar.

Sommarens biljetter säljs via www.musikitagaborg.se under evenemang/startsidan (eller via www.billetto.se) samt på plats i samband med konserter. Om biljettbokning över nätet verkar krångligt så går det bra att förskottsbetala till BG eller Swish. När betalning har inkommit så lägger vi biljetterna i entrén för avhämtning i samband med konserten. Önskar ni förskottsbetala ring 0709 – 53 12 70.

Detaljer

Datum:
5 juli, 2019
Tid:
19:00 - 21:00
Pris:
100 kr – 250 kr
Evenemang Kategori:
Webbplats:
www.musikitagaborg.se

Arrangör

Musik i Tagaborg
Telefon:
0736 – 370 377
E-post:
info@musikitagaborg.se
Webbplats:
www.musikitagaborg.se

Plats

Musik i Tagaborg
Norra Haghult 4157
Markaryd, 285 93 Sverige
+ Google Map
Telefon:
073-637 03 77
Webbplats:
www.musikitagaborg.se/
c/o Markaryd