Nobel

NOBELUTSTÄLLNING I MARKARYD

Utställningen visar människor hur nyfikenhet och en entreprenöriell anda kan ta dem hela vägen till ett Nobelpris. Vi är stolta att presentera Markaryds alldeles egna Nobelutställning!

Nu är projektet ”Mot nya höjder möter Nobel” avslutat och satsningen blev väldigt lyckad. Hela 1646 elever från hela region Kronoberg besökte utställningen varav 1498 av eleverna även var ute på studiebesök hos de 11 företag som varit delaktiga i projektet. Totalt arrangerades 80 studiebesök på Ekamant, Gerdmans, H-Tryck, Johanson Design, Konecranes, Lechner, MMA, Nibe, Smurfit Kappa och Tryckta.

Nobel Mot Nya Höjder Markaryd bestod av två delar: ett besök på Nobelutställningen och ett besök på en industri. Kombinationen av Nobelutställningen och ett arbetsplatsbesök visade eleverna på ett konkret sätt hur världen förändras med hjälp av nyfikenhet och kunskap.

BOKA LOKAL GENOM OSS!

Vill du lägga ett möte med medarbetare, leverantörer, kunder och/eller samarbetspartners i lokalerna och visa upp Nobelutställningen?

Hör gärna av dig till oss på c/o Markaryd!
info@markaryd.com 
0433-121 22

LOKALER

Lokalerna på nobelutställningen är nyrenoverade.
Förutom utställningen finns det två konferensrum och plats för möten och events i hela byggnaden.
På ovanvåningen har NIBE byggt upp en utställning kring deras industriella resa och hur Markaryd och näringslivet förändrats under tiden.

Ni hittar byggnaden på Hannabadsvägen 1, mittemot simhallen.

NOBELUTSTÄLLNINGEN KOMMER ATT FINNAS KVAR.

HÅLL UTKIK FÖR MER INFORMATION FRAMÖVER!

c/o Markaryd