Näringsliv

Arbetsliv Markaryd

Jobba i Markaryd

Markaryd kan vara en geografiskt liten ort till ögat, men vår stora företagsamhet och entreprenörsanda blomstrar, vilket ger många arbetstillfällen inom produktutveckling, tillverkning, försäljning och distribution i olika branscher. I Markaryd håller vi ihop, här har vi byggt stabila broar mellan kommunen och företagarna, vilket har lett till ett mycket bra samarbete som satt Markaryd på kartan.

Lediga jobb

 • Mekanikkonstruktör

  Mekanikkonstruktör

  Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra värmeprodukter och tillbehör!

  Läs mer

 • Kyltekniker

  Kyltekniker

  Vi söker kyltekniker som ska kunna jobba självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner. Vi ser gärna att du har kylcertifikat och minst B-körkort.

  Läs mer

 • VVS-montör

  VVS-montör

  Vi jobbar med allt från borrning, installation av värmepumpar, service och kylservice.
  Du behöver ha VVS-certifikat och minst B-körkort.

  Läs mer

 • Product Specialist Digital Services

  Product Specialist Digital Services

  We are looking for a “Product Specialist Digital Services” to join us in our digital transformation journey.

  Digital enthusiast with an unlimited source of ideas how to connect machines, data and people together, you will be part of our digital products and applications Business Development team.

  http://www.kclifttrucks.com/careers/job-openings-markaryd#sthash.TVwP2sJp.dpbs

  Kontaktperson: bertrand.marion@konecranes.com

 • Kvalitetsansvarig

  Kvalitetsansvarig

  Vi söker nu kvalitetstekniker med personalansvar. Avdelningen består av består av tre medarbetare som säkerställer kvaliteten på våra produkter under hela tillverkningsprocessen.

  Läs mer

  Lediga jobb Markaryds kommun

  • Leg. Arbetsterapeut

   Leg. Arbetsterapeut

   Vi söker Dig som är legitimerad arbetsterapeut, är flexibel och tycker om att ha ett omväxlande, utvecklande och lärorikt arbete. Som arbetsterapeuter ingår du i rehab-enheten där du även har arbetskamrater som sjukgymnast/fysioterapeut, hjälpmedelstekniker och hjälpmedelslogistiker. Rehab-enheten ansvarar för patienter både i särskilt- och ordinärt boende, LSS, omsorg och daglig verksamhet.

   Read more

  • Lärarresurs/elevassistent ca 75% (2017-11-19)

   Lärarresurs/elevassistent ca 75% (2017-11-19)

   Traryds skola är en mindre skola belägen i det lilla samhället Traryd, strax norr om Markaryd. Cirka 100 elever är för närvarande inskrivna i åk F-6.
   Skolan ligger naturskönt och har tillgång till egen idrottshall samt trä- och textilslöjdsalar.
   Vi söker nu en lärarresurs/elevassistent.
   Att arbeta på Traryds skola innebär ett självständigt, men ändå nära samarbete med övriga kollegor. Engagemanget är stort och flexibilitet och förändringsbenägenhet genomsyrar vardagen. Varmt välkommen till ett stimulerande arbete!

   Read more

  • Grundskollärare till Markaryds skola F-6 (2017-11-05)

   Grundskollärare till Markaryds skola F-6 (2017-11-05)

   Vi söker lärare som kommer att arbeta med nyanländas lärande i klass men även i förberedelseklass vid behov

   Read more

  • Förskollärare till förskolan i Markaryd (2017-12-04)

   Förskollärare till förskolan i Markaryd (2017-12-04)

   Du är legitimerad förskollärare och har ett starkt intresse för barns utveckling och lärande. Du arbetar för att barnen ska få en rolig, trygg och lärorik vistelse i förskolan. Du är strukturerad, kommunikativ och inkluderande mot både barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett intresse för och visar engagemang i förskolans utveckling!

   Read more

  • Parkarbetare med personalansvar

   Parkarbetare med personalansvar

   Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter förutom arbetande förman kommer att vara: hålla i APT-möten, medarbetar-/lönesamtal, inköp, hantera säsongsanställda, planeringsarbete svara för drift och underhåll av parkanläggningar, skolgårdar, lekplatser, badplatser och andra utemiljöer. Underhåll av tätortsnära skog såväl sommar som vinter. Sommartid kan även gräsröjning förekomma. Vintertid förekommer snöröjning. Beredskapstjänst kan förekomma under vintersäsong.

   Läs mer på: http://markaryd.se/ledigajobb

   Read more

  • Undersköterska, Sjögården 100 % (2017-11-10)

   Undersköterska, Sjögården 100 % (2017-11-10)

   På Sjögården arbetar vi för att den äldre skall få:
   • En trygg tillvaro med god känsla av sammanhang med gott bemötande
   • En meningsfull tillvaro där dennes önskemål tas tillvara
   • Sitt självbestämmande och sin integritet respekterad
   • Individuell anpassad omsorg och omvårdnad
   Kvalifikationer:
   Krav för den aktuella tjänsten är att du har:
   • Gått omvårdnadsprogrammet, gärna med inriktning äldreomsorg
   • Vana att dokumentera i verksamhetssystem
   • Goda språkkunskaper i svenska, både muntliga och skriftliga

   Read more

  • Skolpsykolog Markaryds kommun (2017-11-15)

   Skolpsykolog Markaryds kommun (2017-11-15)

   Vi söker en legitimerad psykolog alternativt en PTP-psykolog som i sitt arbete bidrar till barns och ungdomars hälsa, trygghet och lärande i ett helhetsperspektiv.

   Read more

  • Enhetschef (2017-11-19)

   Enhetschef (2017-11-19)

   Är du en person med goda ledaregenskaper, som trivs med att leda personal och vara ansvarig för en verksamhet? Markaryds kommun söker en enhetschef inom Socialförvaltningens område

   Read more

  • Fritidspedagog till Markaryds skola (2017-11-24)

   Fritidspedagog till Markaryds skola (2017-11-24)

   Vill du arbeta som fritidspedagog i ett glatt arbetslag med engagerade kollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse för att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna i vårt arbetslag på Markaryds skolas fritidshem.

   Read more

  • Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare (2017-12-31)

   Byggnadsinspektör/Bygglovshandläggare (2017-12-31)

   Markaryds kommun erbjuder ett arbete där du med ditt stora engagemang bland annat hjälper invånare och näringsliv i byggfrågor.

   Read more

  • Socialt ansvarig samordnare/ utredare

   Socialt ansvarig samordnare/ utredare

   Vill du vara en del av förvaltningsledningen och ingå i socialförvaltningens ledningsgrupp? Markaryds kommun söker en Socialt ansvarig samordnare, SAS, till socialförvaltningen.
   Läs mer på: http://markaryd.se/ledigajobb

   Read more

  • Fritidspedagog (2017-11-07)

   Fritidspedagog (2017-11-07)

   Vill du arbeta som fritidspedagog i ett glatt arbetslag med engagerade kollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse för att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna i vårt arbetslag på Vildandens fritidshem. Vi har ett mycket viktigt uppdrag som vi tar på största allvar, dock vet Strömsnässkolans personal att verksamheten ska genomsyras av mycket glädje, lust och värme för att eleverna ska ges en riktigt bra utbildning och god omsorg.

   Read more

  • Förstelärare Svenska som andraspråk (2017-11-07)

   Förstelärare Svenska som andraspråk (2017-11-07)

   Vill du arbeta som förstelärare i ett glatt arbetslag med engagerade lärarkollegor? Har du ambitioner och ett genuint intresse för att åstadkomma resultat och ständigt själv utvecklas tillsammans med andra? Då är det just dig vi längtar efter att få välkomna i vårt arbetslag på Strömsnässkolan F-6.

   Read more

  • Leg. Arbetsterapeut

   Leg. Arbetsterapeut

   Socialförvaltningen i Markaryds kommun söker en legitimerad arbetsterapeut till rehab-enheten

   Read more

  • Speciallärare (2017-11-07)

   Speciallärare (2017-11-07)

   I rollen som speciallärare ingår du i förvaltningens övergripande elevhälsa med skolsköterskor, kuratorer, logoped, skolpsykolog, socionom samt IKT- och specialpedagoger. Vi arbetar gentemot samtliga barn och elever inom förskola, grundskola, grundsärskola, fritidshem samt gymnasium. Du kommer att ingå i teamet men vara stationerad på olika skolor inom kommunen. Under läsåret 2017-2018 är din placering på Strömsnässkolan.

   Read more

  • Controller/Ekonom

   Controller/Ekonom

   Hur ser din arbetsdag ut?
   Controllern/Ekonomen svarar för att sammanställa budget, bokslut, månadsrapporter inkl. prognoser, återsökning av statsbidrag och ekonomisk statistik.
   Controllern/Ekonomen är en operativ resurs i dialogen med företrädare från kommunens olika verksamheter. Controllern/Ekonomen medverkar i utvecklingen av de ekonomiadministrativa processerna samt arbetar med ekonomiska analyser, utredningar, målstyrning och intern kontroll.

   Read more

  • Enhetschef , barn-, familj- och vuxenverksamhet (2017-11-05)

   Enhetschef , barn-, familj- och vuxenverksamhet (2017-11-05)

   Trivs du med myndighetsarbete och personalansvar? Markaryds kommun söker en enhetschef till barn-, familj- och vuxenverksamheten.

   Read more

   ”BÄSTA NÄRINGSLIVSKLIMATET I LANDET”

   I Markaryd gillar vi att förverkliga drömmar och stöttar gärna nya idéer!
   Vi har, på riktigt, Sveriges bästa näringslivsklimat när företagarna själva får tycka till. Två år i rad: 2015 och 2016 (Svenskt Näringsliv).

   Näringsliv Markaryd
   Markaryds Järn

   ”TILLVÄXT”

   I Markaryd är alla företag lika viktiga – stora som små. Dessa är samlade i näringslivsbolaget Tillväxt Markaryd, med över 100 medlemsföretag! Deras högsta prioritet är samverkan mellan företagen och kommunen samt de tiotal projekt som medlemmarna tycker är viktigast. Kontakta Tillväxt på info@tillvaxtmarkaryd.se

   c/o Markaryd Johan
   Bakning Markaryd

   ”UNG FÖRETAGSAMHET”

   Våra företag är måna om att bibehålla och sprida entreprenörsandan vidare till unga, bland annat genom att stötta UF-företag från gymnasieskolan och ett väl utvecklat PRAO-program för högstadieelever.

   UF Markaryd
   Näringsliv Markaryd Nie svetsare industri

   Lediga jobb

   NIBE

   Lediga tjänster på Nibe i Markaryd

   Konecranes Lift Trycks

   Lediga tjänster på Konecranes Lift Trucks

   MMA

   Lediga tjänster på MMA

   Gerdmans

   Lediga tjänster på Gerdmans

   Alla företag

   Brafab

   Brafab

   Trädgårdsmöbler

   Ekamant AB

   Ekamant AB

   Slipduk & Slippapper

   Knut Nilsson El AB

   Knut Nilsson El AB

   Butik & Elektriker

   Miroi i-Learning AB

   Miroi i-Learning AB

   Utbildning

   NIBE AB

   NIBE AB

   Värmepumpar

   OF Ekeri AB

   OF Ekeri AB

   Släpvagnar

   Team Sportia

   Team Sportia

   Sportaffär

   mb photo

   mb photo

   Fotograf: Studio & på plats

   3K Bygg

   3K Bygg

   Byggföretag & Fastigheter

   4 Mans El

   4 Mans El

   Elföretag

   Almarssons

   Almarssons

   Åkeri: väg och gräv

   Assistancekåren

   Assistancekåren

   Bilbärgning

   Balkheds

   Balkheds

   Butik: hem, bygg & djur

   BN Schakt

   BN Schakt

   Grävning m.m

   Cellterm

   Cellterm

   Tillverkning av cellplast

   CH.E.R Redovisning AB

   CH.E.R Redovisning AB

   Redovisning

   Däck & Bilvård

   Däck & Bilvård

   Ditec mm.

   EKA Audio

   EKA Audio

   Ljudlösningar

   Ekebacken

   Ekebacken

   Hotell. Konferens. Restaurang

   Ekonomkonsulter

   Ekonomkonsulter

   Ekonomikonsulter

   Elservice

   Elservice

   Elfirma

   Fastighetsbyrån

   Fastighetsbyrån

   Mäklare

   Fiber-X

   Fiber-X

   Massa- & Pappersteknik

   Fyhrlunds

   Fyhrlunds

   VVS-firma

   Gavan -Vittsjö

   Gavan -Vittsjö

   Gerdmans

   Gerdmans

   Kontorsmöbler & -inredning

   Gräddhyllan

   Gräddhyllan

   Lantcafé. Hembakat & Mat.

   Gustafssons Allfrakt

   Gustafssons Allfrakt

   Åkeri, leveranser

   H-Tryck

   H-Tryck

   Tryckeri

   Hamiltone

   Hamiltone

   Bostäder i Markaryd

   Habi Bygg

   Habi Bygg

   Byggfirma

   Herrgårdstoppen

   Herrgårdstoppen

   Fabrik och godisbutik

   HL Fasader

   HL Fasader

   Glasfasader m.m

   Hyngarps Frästeknik

   Hyngarps Frästeknik

   Bearbetning i metall

   Inredningslust

   Inredningslust

   Butik. Inredare.

   J-E Ottossons

   J-E Ottossons

   Tung & Specialtransporter

   JA Ranch

   JA Ranch

   Hotell, konferens, aktiviteter

   Jerry Gladh

   Jerry Gladh

   Medieproduktion

   Johanson

   Johanson

   Möbelproduktion

   Konecranes Lift Trucks

   Konecranes Lift Trucks

   Trucktillverkning

   Koneo

   Koneo

   IT-producter och tjänster

   Kontorshjälpen

   Kontorshjälpen

   Tryck och Reklam

   Leifs Sjukvårdskurser

   Leifs Sjukvårdskurser

   Sjukvårdsutbildningar

   Lennart Winkvist Isolering

   Lennart Winkvist Isolering

   Isolering inom bygg

   Lindvalls Chark

   Lindvalls Chark

   Korvtillverkning

   M:S Redovisning

   M:S Redovisning

   Redovisningsbyrå

   Markaryd CrossFit

   Markaryd CrossFit

   Gymträning

   Markaryds Bowling

   Markaryds Bowling

   Bowlinghall med restaurang

   Markaryds Industribyggnads AB

   Markaryds Industribyggnads AB

   Industri- och hantverksfastigheter

   Markaryds Järn

   Markaryds Järn

   Verktyg, Lagerservice, Maskiner

   Markaryds Metallarmatur

   Markaryds Metallarmatur

   Termostater till radiatorer

   Markaryds Tak

   Markaryds Tak

   Takläggning

   Marntells Ent

   Marntells Ent

   Maskinuthyrning

   Miljöbygg Strömsnäsbruk AB

   Miljöbygg Strömsnäsbruk AB

   Industribyggnation

   Overland Insurance Brokers

   Overland Insurance Brokers

   Rådgivning & förmedling av försäkringar

   Palmquist VVS

   Palmquist VVS

   VVS-firma

   Råstorps Konsult

   Råstorps Konsult

   Redovisningsbyrå

   Redovisningsbyrån Tranan

   Redovisningsbyrån Tranan

   Redovisningsbyrå

   Safe Mix

   Safe Mix

   Utbildningar mm inom brand

   Säkerhetstjänst

   Säkerhetstjänst

   Lås och Säkerhet

   Sjödin Fastigheter

   Sjödin Fastigheter

   Fastigheter i Strömsnäs, Traryd

   Skinande Rent

   Skinande Rent

   Städfirma

   Signpoint

   Signpoint

   Skyltmakare

   Smålänningen

   Smålänningen

   Lokaltidning

   Smurfit Kappa Lagamill

   Smurfit Kappa Lagamill

   Pappersbaserade förpackningar

   Södra Sunnerbo LBC

   Södra Sunnerbo LBC

   Transporter

   Södra Timber Traryd

   Södra Timber Traryd

   Skogsägarförening

   Stockhultsgårdens Tebod & B&B

   Stockhultsgårdens Tebod & B&B

   Servering, Tebod, B&B

   Stora Hotellet Markaryd

   Stora Hotellet Markaryd

   Hotell & Restaurang

   Strömsnäslogistik

   Strömsnäslogistik

   Fastighetsförvaltning

   Strömsnäspannan

   Strömsnäspannan

   Leverantör av ackumulatortankar

   Sunnerbo Bil & Telecom

   Sunnerbo Bil & Telecom

   Telebutik & Bilverkstad

   Svegard Data

   Svegard Data

   Datorbutik, Service

   Swetec

   Swetec

   Byggkonsult

   Synergi

   Synergi

   Utbildning inom ledarskap

   TARGETAB Reklam

   TARGETAB Reklam

   Reklamprodukter

   Tecnoscan Processteknik

   Tecnoscan Processteknik

   Bulk-materialhantering

   Thimsfors VVS

   Thimsfors VVS

   VVS-firma

   Traryds Bilfrakt

   Traryds Bilfrakt

   Transport & Logistik

   Traryds Metall

   Traryds Metall

   Sandgjuteri

   Tryckta i Markaryd

   Tryckta i Markaryd

   Plåtformning

   Ulf Ahlqvists Åkeri

   Ulf Ahlqvists Åkeri

   Åkeri

   UW Elast

   UW Elast

   Formgjutna produkter

   Verksamhetsutvecklarna i Markaryd AB

   Verksamhetsutvecklarna i Markaryd AB

   Victoria Park Förvaltning

   Victoria Park Förvaltning

   Fastighetsbolag

   Woody Bygghandel

   Woody Bygghandel

   Bygghandel

   Traryds IF

   Metroka AB

   ScandiPaper

   Fotkliniken Christin Ågren Rodin

   Salong Mabi Camilla JOhansson

   Svarta Saxen, Charlotte JOhnsson

   c/o Markaryd