Boende

villa ekebacken boende i markaryd övernattning

Boende i Markaryd

Det finns ett stort urval av boende i Markaryd. Välj mellan hotell och konferens mitt i byn, B&B i Småländska skogen, vandrarhem eller boende på en gård med självhushåll nära naturen.Här finns flera möjligheter för att komma Markaryd nära, oavsett om du kommer i arbete eller på fritiden.

Boende i Markaryd med kock Carolina
Markaryd
Butik Markaryd

GÅRDSBUTIKER

Runt omkring Markaryd finns gårdar som erbjuder boende. En del av dessa har gårdsbutiker och serverar lokalproducerat till frukost. Tar du med barnen på resan brukar ett besök hos gårdens alla djur vara uppskattat.

fårsläpp smålandet sånna gård
Vandrarhemmet i Strömsnäsbruk Markaryd
karta markaryd
utegym träning motion natur markaryd

Leva i Markaryd

Mitt i centrum hittar du bibliotek, bio, simhall, bowling, men även utegym och motionsslinga längs med sjön. Vi är ett med naturen och den intresserade kan roa sig med jakt, fiske, bad, bär- och svampplockning.

boende i markaryd villa hus i markaryd

Lev länge i Markaryd

Markarydsbor och japaner blir äldst i världen! Vi väljer att tolka detta som att vi har ett bra klimat att bo och leva i. Här finns det gott om plats för alla! Letar du och familjen ert kommande boende, kanske en tomt att bygga själva på, tveka inte att kontakta kommunens fastighetsenhet eller våra lokala fastighetsförmedlare.

c/o Markaryd